L’Olot esgarrapa un punt de la seva visita al camp del Nàstic de Tarragona (1-1)

nastic-olot

nastic-olotL’Olot ha pogut arrencar un empat del partit intersetmanal d’aquest dimecres al camp del Nàstic de Tarragona, un dels desplaçaments més complicats de la categoria. El partit es va decidir al tram final de la segona part quan Carlos va avançar els d’Edu Vílchez des de la pena màxima i Marcos empatava quan només faltaven cinc minuts per la finalització del matx.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Partit complicat el que havia d’afrontar l’Olot al Nou Estadi del Nàstic de Tarragona. Un partit complicat on els olotins han tingut poc la pilota, sobretot a la primera part. Vílchez repetia l’11 de la setmana passada, amb l’únic canvi de Roger, amb una sobrecàrrega, per Miki Martínez al mig del camp. La Unió Esportiva Olot va tenir problemes per controlar la pilota, tot i que la primera ocasió la va tenir Carlos Martínez, que va enviar la pilota al travesser. Just abans, Valentín es va lesionar i va ser substituït per Xavi Muñoz. A partir d’aquell moment la primera part era pel Nàstic, amb ocasions tan clares com la de Coch, que també enviava la pilota a la fusta. Poc després Óscar parava una ocasió molt clara de Rubio, que a la següent jugada va topar amb el travesser.

A la represa l’Olot s’ha trobat més còmode sobre la gespa i el Nàstic avançava les línies, obrint més espais. Això va permetre a l’Olot tenir més ocasions de gol. Al minut 65 Ferron substituïa a Uri Santos i al 70 Reverter, que marxava del seu defensor, provocava un penal que Carlos transformava amb el 0 a 1. Amb aquest resultat els locals es llençaven a l’atac i disposaven de les millors ocasions. Al 85 trobaven la recompensa a l’esforç final i Marcos, a la sortida d’un córner, rematava d’esperó i l’esfèrica entrava per l’esquadra. Al final, un punt per cadascun. Ara l’Olot espera, aquest diumenge, la visita del Reus a l’Estadi Municipal. Els del Baix Camp tenen 18 punts, un més que l’Olot, i arribaran d’aconseguir una important victòria a casa contra l’Alcoià (2-0).