Pere Macias: “El PP trampejarà les balances fiscals”

peremacias_otv

peremacias_otvDes de CiU estan convençuts que el PP presentarà unes balances fiscals, el proper desembre, molt diferents de les que Catalunya posarà sobre la taula. En declaracions al programa ‘Pros i contres’ d’Olot Televisió, el portaveu adjunt de la federació al Congrés, Pere Macias, ha concretat que “Madrid trampejarà els números perquè no ha convocat una comissió externa que els estudiï” sinó que “l’encàrrec s’ha fet als funcionaris”.

Clica per veure l’entrevista a l’OTV a la carta

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Preguntat per les relacions amb Unió, Macias ha volgut treure ferro als darrers esdeveniments explicant que “tant Convergència com Unió ens vam presentar amb un mateix programa electoral pel dret a decidir” tot i que també ha reconegut que “Unió està per un model confederalista que no compartim” ha dit “des de Convergència”.

Deixa un comentari