El Nucli Antic d’Olot celebra la castanyada per quarta vegada

Castanyada_popular_nucli_antic_Olot

Castanyada_popular_nucli_antic_OlotLa diada festiva va continuar a la tarda amb trobades més lúdiques com la castanyada. El barri del Nucli Antic d’Olot, amb l’ajuda de la Greda i l’Assemblea d’Arran de la Garrotxa, va celebrar la quarta edició de la castanyada popular, per seguir reafirmant la tradició catalana entre els veïns d’Olot.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La tarda del divendres, la castanyada prenia protagonisme amb trobades com la del barri del Nucli Antic d’Olot, promolguda per la Greda juntament amb l’Assemblea d’Arran de la Garrotxa i l’Associació de Veïns del barri. La idea era que tots els veïns de la ciutat gaudissin d’una tradició ben catalana –perjudicada per la forta influència del Halloween americà- i, de retruc, fomentar l’activitat del barri. Els més menuts del barri també van aprofitar la tarda per participar al concurs de dibuix amb la temàtica de la castanyada. Tal com la Greda s’havia proposat, pares i fills van menjar castanyes i beure sopa de carbassa, arraulits a la vora del foc.