Olot fa una ofrena als difunts per Tots Sants i homenatja el poeta Josep Congost

Ofrena_als_difunts_tots_sants_a_Olot

Ofrena_als_difunts_tots_sants_a_OlotTots sants, la castanyada i Halloween. La Garrotxa no es va estar de celebrar de totes les maneres possibles la festivitat del divendres. En primer lloc, va voler recordar els seus éssers estimats absents, amb una ofrena acompanyada de música i poesia del poeta olotí Josep Congost al cementiri d’Olot.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La Garrotxa va celebrar tots sants de tres maneres ben diferents. La primera es va donar al matí al cementiri d’Olot amb l’ofrena als difunts. Com és tradició, el cementiri obria les seves portes per acollir un acte molt sentit. Els nínxols eren decorats amb flors dels familiars i amics mentre la música a càrrec de l’Escola Municipal de Música d’Olot acompanyava l’acte. La trobada també va servir per homenatjar a través de versos els 100 anys del naixement del poeta olotí Josep Congost, mort l’any passat. Els actes religioses van prosseguir l’endemà amb la tradicional diada dels difunts, amb una missa a la capella del cementiri.