Còmode victòria del CB Garrotxa ‘B’ davant del Maçanet (80-51)

BSQUET_gm

BSQUET_gmEl sènior masculí B del Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc, de tercera territorial catalana, va guanyar còmodament al Bàsquet Club Maçanet dissabte a la tarda. Els homes de Joan Plantalech van acabar el partit amb 29 punts d’avantatge respecte al rival.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Còmode victòria del sènior B del CB Garrrotxa davant d’un Maçanet inferior que només li va aguantar un quart al conjunt de Sant Joan les Fonts. Els garrotxins van fer una primera meitat de partit formidable mentre que el Maçanet va acusar la falta d’encert i va veure com els locals anaven ampliant poc a poc el seu avantatge. En la segona part el ritme del matx va caure en picat i el tercer quart va ser pobre en anotació, però finalment els homes de Joan Plantalech van acabar amb una àmplia diferència i fins i tot es van permetre luxes davant d’un Maçanet que va lluitar tot el partit però es va veure superat pel rival. El 80 a 51 final, va ser un resultat just.

Els jugadors de David Roca no van poder amb els garrotxins i es mantenen a la part baixa amb dues victòries. Per la seva banda, el Garrotxa Santjoanenc escala posicions amb la seva quarta victòria del curs.

Deixa un comentari