Els alcaldes pressionen perquè la línia de rodalies arribi desdoblada fins a Vic i tingui facilitats fins a Ripoll

Tarifa_rodalies

Tarifa_rodaliesLa Generalitat pressionarà el ministeri de Foment per desdoblar la línia R3 de Rodalies. Preveu el desdoblament fins a Vic. Des d’allà i fins a Ripoll s’aprofitaran les estacions amb dues vies perquè els trens puguin avançar. Ho ha confirmat el conseller Santi Vila als alcaldes d’Osona, el Ripollès i la Garrotxa, que estan interessats en la mesura.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La Generalitat pressionarà el ministeri de Foment per tenir a punt aquesta legislatura el projecte executiu per desdoblar la línia R3 de Rodalies. Preveu el desdoblament fins a Vic. Des d’allà i fins a Ripoll s’aprofitaran les estacions amb dues vies perquè els trens puguin avançar. Ho ha confirmat aquesta tarda el conseller Santi Vila als alcaldes dels municipis per on passa la línia. En la trobada la generalitat també s’ha compromès a estudiar una bonificació pels usuaris habituals de la línia R3, un pas previ a la integració tarifària. El conseller Vila també ha anunciat una reunió amb la ministra de Foment, Ana Pastor, parlar exclusivament d’aquesta línia.

x