Els Mossos d’Esquadra imputen el supervivent de l’accident mortal de Sant Privat com a presumpte autor d’un homicidi imprudent

accident_mortal_st_privat_cotxe_bo

accident_mortal_st_privat_cotxe_boAgents dels Mossos d’Esquadra han imputat el supervivent de l’accident de trànsit mortal del passat 13 d’octubre a Sant Privat com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi imprudent i conducció sota la influència de begudes alcohòliques. En el cotxe sinistrat hi viatjaven dos nois. Un d’ells va perdre la vida quan el cotxe va sortir-se de la via i va precipitar-se per un pendent d’entre 15 i 20 metres. Segons les investigacions, el jove que va resultar ferit va fer creure que viatjava en el seient de l’acompanyant, quan en realitat n’era el conductor. Després de l’accident, havia donat positiu a la prova d’alcoholèmia.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van imputar el dia 22 d’octubre un home, de 21 anys, de nacionalitat ucraïnesa i veí d’Olot, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi imprudent i conducció sota la influència de begudes alcohòliques. Cap a dos quarts de set de la tarda del passat 13 d’octubre es va produir un accident de trànsit per sortida de via, en una carretera local de Sant Privat d’en Bas. Com a conseqüència de xoc, el conductor va patir ferides de caràcter lleu i l’acompanyant va resultar mort, després de sortir disparat del vehicle durant el sinistre.

Inicialment, el ferit va intentar fer creure als agents que la persona morta era la que conduïa el vehicle. Després de diverses indagacions els mossos van comprovar que realment la persona que va morir viatjava al seient de l’acompanyant. Al conductor se li va fer la prova d’alcoholèmia i va donar un resultat positiu de 0.47 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. Per aquest motiu se li va imputar un delicte relatiu al trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i un delicte d’homicidi per imprudència.

El conductor imputat serà citat properament per tal de declarar al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot.

Deixa un comentari