La Fira Orígens amplia en un 25% els seus expositors i vol consolidar la seva oferta de qualitat

fIRA_ORIGENS_2012

fIRA_ORIGENS_2012La Fira Orígens d’Olot creix en tots els sentits. Un total de 90 expositors oferiran productes de quilòmetre zero dels Països Catalans en aquesta edició, un 25% més que l’any passat. Creixen també les activitats que es podran fer entorn de la fira. La segona edició es presenta amb la clara voluntat de presentar-se com una fira de qualitat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La Fira Orígens torna tan sols un any després de la seva primera edició, atès l’interès dels mateixos productors. La segona edició de la Fira Orígens creix en participants i activitats. Aquest són 90 els expositors seleccionats per oferir producte de quilòmetre zero. Creixen els expositors, i per tant, també creixerà l’espai previst per a la Fira als terrenys de l’antiga estació. La fira també reserva n espai per al vi, amb la participació de fins a 38 cellers. Com cada any, a la fira s’hi trobarà un espai tast, a banda dels tastets que s’oferiran des dels expositors.

També hi ha previstos tallers, per als infants, i per als adults. Els dirigiran els xefs de restaurants com l’Empòrium de Castelló, el Claustre de Palera de Beuda, les Cols d’Olot, Ca l’Enric de la Vall de Bianya o Mas Pau d’Avinyonet. L’any passat, la fira va comptabilitzar 8 mil visitants i va repartir 20 mil tastets. A l’organització, però, no li preocupen massa les xifres. La voluntat de la Fira Orígens en la seva segona edició és la de consolidar-se com una fira de qualitat, destinada a un públic que sàpiga apreciar-la. El preu de l’entrada a la Fira Orígens costarà cinc euros, i donarà dret a fins a cinc tiquets per fer degustacions als estands.

El programa ‘Pros i contres’ d’aquesta setmana hi dedica les dues entrevistes, primer per entrevistar a Jaume Von Arend, organitzador del certamen, i a Salvador Vergés, gerent de la Cooperativa de la Vall d’en Bas.