La Generalitat aprova els pressupostos del 2014 amb inversions per valor de 4,4 milions a la Garrotxa

bombers_olot_obres

bombers_olot_obresLa Generalitat preveu inversions per valor de 4,4 milions a la Garrotxa. Així ho contempla l’apartat d’inversions dels pressupostos que seran portats al Parlament de Catalunya per a la seva aprovació. La partida més important està destinada a l’execució de les obres del Parc de Bombers d’Olot. Concretament, s’hi destinaran 1,3 milions d’euros. Destaca també una partida de 1,5 milions d’euros per a la conservació dels sistemes de control de l’eix Vic-Olot i dels túnels de Bracons. Una tercera inversió destacada està destinada a la Vall de Bianya. Concretament, es destinen 637 mil euros per al Parc de la Maquinària de la Vall de Bianya.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La quarta de les grans partides destinades a la Garrotxa, de 407 mil euros, està destinada a la millora de la seguretat en algunes carreteres de les Planes d’Hostoles. El subministrament elèctric i altres adequacions del polígon industrial del Pla de Llongafollia de Sant Feliu de Pallerols disposarà de 320 mil euros per a la seva execució. Els terrenys de Can Coma, a Sant Jaume de Llierca, disposaran d’una partida de 100 mil euros. Finalment, el Consorci de L’Observatori del Paisatge d’Olot s’emportarà 17 mil euros si els pressupostos són finalment aprovats. La partida està destinada al mobiliari i estris de la seu, material divers i equips de telecomunicacions.