Milloren l’accés al Monestir i al cementiri de Sant Joan les Fonts

OBRES_SANT_JOAN

OBRES_SANT_JOANL’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha acabat les obres de millora de l’accés al monestir i el cementiri municipal. L’actuació ha consistir en renovar les façanes del recinte mortuori, i urbanitzar un tram de l’avinguda Rafael Torras.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

En els darrers mesos l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha executat diverses obres al municipi. Una d’elles ha estat la reforma del cementiri. Al camp mortuori s’ha renovat la numeració dels nínxols, s’ha millorat els enjardinaments, s’han instal·lat noves papereres i s’han arreglat les façanes dels nínxols. Coincidint amb aquesta actuació, també s’ha actuat a l’últim tram de l’Avinguda Rafael Torras, que dóna accés al cementiri i al Monestir Romànic.

Aquest tram de l’Avinguda Rafael Torras és un dels més transitats del municipi, i per això les obres eren necessàries. L’import final d’aquesta darrera actuació és de 130.000 euros La millora de l’accés al monestir també era important, després de l’obertura de l’edifici al públic general, al formar part d’un programa de descobriment del Romànic català.

x