Nuvolositat variable i màximes més altes aquest dimarts a la Garrotxa

pluja_olot_dilluns

pluja_olot_dillunsDesprés d’un inici de setmana amb ambient fresc, aquest dimarts vindrà dominat per la nuvolositat variable, més abundant a estones i sense descartar-se que a la tarda pugui a aprèixer algun petit ruixat a l’extrem nord de la comarca. Les temperatures màximes pujaran i ens deixaran un ambient més agradable, i el vent de Mestral, protagonista a força comarques de Catalunya, cotinuarà deixant-se notar, però molt més feble.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Ahir, un front acompanyat d’aire fred va creuar la Garrotxa, deixant un ambient fresc i de tardor a tota la comarca. Jornada més fresca amb força núvols sobretot a la tarda. La mínima va ser de 8,6 graus, mentre que la màxima no va superar els 16 graus. El ruixat de mitja tarda va deixar 2 litres per metre quadrat a Olot, registre semblants a d’altres punts de la comarca.

x