Creen una iniciativa solidària que bescanvia llibres per productes de primera necessitat

LLIBRES_QUE_ALIMENTEN

LLIBRES_QUE_ALIMENTENPotser han escoltat allò que la cultura alimenta l’esperit. Amb aquesta voluntat neix a Olot la iniciativa ‘Llibres que alimenten’, que proposa canviar productes de primera necessitat per llibres donats per l’activista cultural Domènec Moli. Tot allò que es reculli durant el mes de novembre a la seu de l’Institut de Cultura, a Can Trincheria, anirà destinat al Banc d’Aliments que gestiona Càritas Garrotxa.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

L’activista cultural i impressor olotí Domènec Moli tenia molts llibres aplegats a la seva impremta Aubert que no havien vist la llum de les llibreries. Per tal de donar-los sortida, n’ha regalat més de dos mil a Càritas Garrotxa, perquè obsequiï aquells qui aportin aliments i productes bàsics per a les famílies que tenen problemes econòmics i socials.

La donació de productes per llibres es fa a la seu de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot, i el bescanvi es fa en funció d’una puntuació aplicada segons el producte donat. Els llibres són majoritàriament de temàtica garrotxina, i tot el que es reculli va destinat al Banc d’Aliments de la Garrotxa. Els productes que més es necessiten són detergents, sabons, bolquers, o bé llaunes de conserves com sardines, tonyina, o tomàquet triturat. Aquest intercanvi es podrà fer durant tot el mes de novembre.

Deixa un comentari