El Govern preveu als pressupostos una partida per a l’equipament del nou hospital, però no es preveu inaugurar-lo fins al juliol

Hospital_Olot

Hospital_OlotEls pressupostos presentats de la Generalitat no especifiquen una partida concreta per a l’equipament del nou edifici. Tot i així, el director de Catsalut, l’olotí Josep Maria Padrosa, assegura que en la partida d’equipaments hospitalaris s’inclou el pressupost necessari per equipar el nou hospital. Així li ha comunicat a l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, que es mostra confiat en l’arribada dels diners en els propers mesos. Ara es preveu inaugurar l’hospital al juliol, per la diada de Sant Jaume.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Sí hi ha diners per a l’equipament del nou Hospital Comarcal de la Garrotxa. Així ho assegura el director del Servei Català de la Salut, Josep Maria Padrosa, i així li ha comunicat a l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas. L’equipament del nou hospital està valorat en més de 7 milions d’euros. Tot i així, l’alcalde vol mantenir-se prudent amb l’anunci de la data, espera que l’hospital pugui entrar en funcionament dins del primer semestre del 2014. Olot Televisió ha pogut saber, de la seva banda, que ja hi ha gent treballant a l’interior del nou hospital Comarcal. Concretament, hi ha gent contractada en serveis com el magatzem. El que ja se sabia és que l’edifici ja compta amb enllumenat i servei de vigilància.