‘Morir’ d’Orfeó Teatre, s’estrena aquest cap de setmana

morir_orfeo1

morir_orfeo1Aquest cap de setmana Orfeó Teatre porta als escenaris la seva versió de Morir (un moment abans de morir), de Sergi Belbel; una obra que suposa tot un repte pels actors de l’Orfeó, que havien optat per l’humor en les últimes adaptacions, amb Toc-toc i No és tant fàcil. Amb motiu de l’estrena, el Magazín d’Actualitat Cultural va dedicar part del programa d’aquesta setmana a ‘Morir’. A l’entrevista, el director de l’obra, Xevi Rossell, ens descobreix totes les claus del muntatge.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Fes clic aquí per veure el MAC Exprés

‘Morir’ és una tragicomèdia que ens presenta un seguit d’històries vitals on la mort és un protagonista més. Un plantejament que, de segur, farà reflexionar al públic, però amb un missatge positiu i del tot vitalista. La primera representació serà el dia 9 de novembre a les 20.00 del vespre a l’Orfeó Popular Olotí.


Deixa un comentari