29 noies i 27 nois obten a la Proclamació de la Pubilla i l’Hereu d’Olot i la Garrotxa

Ent_pubilles

Ent_pubillesDissabte se celebrarà la Nit de la Proclamació de la Pubilla i l’Hereu d’Olot i de la Garrotxa, aquest any amb més participants que mai. 29 pubilles i 27 hereus donen fe que tots els pobles i barris de la Garrotxa que hi participen, ho fan amb dos representants. El restaurant La Deu d’Olot tornarà a omplir-se d’assistents a l’acte. Olot Televisió prepara un programa especial que s’emetrà el proper dilluns, dimarts i el cap de setmana del 16 i 17 de novembre.

Fes clic aquí per veure l’entrevista a l’OTV a la carta

Aquest any, el nou grup de PlayBack de Santa Pau serà l’encarregat d’amenitzar la vetllada mentre el Centre d’Iniciatives Turístiques fa el recompte de votacions. El Fi de Festa organitzat pel CIT se celebrarà a la discoteca Kratter’s Olot, que torna a obrir les seves portes al públic. Allà, els recentment proclamats pubilles i hereus d’Olot i de la Garrotxa rebran els obsequis corresponents al seu reconeixement.