L’Agenda Llatinoamericana 2014 està dedicada a la llibertat

agenda_Llaitnoamericana

agenda_LlaitnoamericanaLa presentació de l’Agenda Llatinoamericana 2014, amb el lema “Llibertat, llibertat!”, tindrà lloc el proper divendres 8 de novembre, a les 8 del vespre a l’Ateneu Central d’Olot. Com cada any, l’acte en motiu de la publicació d’aquest anuari no es limita a explicar-ne els continguts, sinó que s’aprofita per portar a terme una activitat més àmplia que reflexioni i aprofundeixi en el lema proposat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Per fer-ho, aquest any es comptarà amb la col·laboració de la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de la Garrotxa. Per tal de generar diàleg i debat a l’entorn de la llibertat, es tractarà el tema dels Centres d’Internament d’Estrangers i també es donarà a conèixer quines activitats porta a terme UCFR Garrotxa per garantir les llibertats col·lectives davant d’atacs xenòfobs.

Deixa un comentari