La UE Olot arriba al derbi gironí contra el Llagostera, el segon classificat

EDU_VILCHEZ

EDU_VILCHEZEl Llagostera és el proper rival de la Unió Esportiva Olot. No serà un desplaçament fàcil. El Llagostera és segon a la classificació, amb 25 punts, i han guanyat els sis partits que han disputat al seu camp. Els homes d’Edu Vílchez esperen puntuar com a mínim en un terreny de joc molt complicat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El davanter olotí Uri Santos viurà un partit especial. L’atacant va defensar la samarreta llagosterenca durant les temporades 2010/11, a tercera divisió, i 2011/12, a segona B. Qui es perdrà el derbi és un altre ex del Llagostera que ara milita a les files de l’Olot, Albert Canal, a causa de la pubàlgia que pateix des de l’inici de la lliga.

x