El MAC Exprés s’apropa als 115 anys de la Principal d’Olot

frame_principal

frame_principalLa cobla olotina compleix 115 anys aquest 2013 i per celebrar-ho està preparant un concert molt especial, que pretén explicar la història i l’evolució de la formació combinant una tria de sardanes i elements audiovisuals, titulat Memòries 2.0 (1998-2013). Aquesta setmana, el Magazín d’Actualitat Cultural d’Olot Televisió li dedica un reportatge a la Principal d’Olot.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Per descobrir el passat, present i futur d’aquesta cobla, una de les més consolidades del territori català, parlem amb Jordi Labián, músic olotí i tible de la formació. També veurem de prop els assajos per al concert que tindrà lloc el 17 de novembre a les 18.00 de la tarda al Teatre Principal.

Deixa un comentari