La 29a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa canvia de format i d’ubicació

29a_Mostra_Gastronmica_Garrotxa

29a_Mostra_Gastronmica_GarrotxaAquest any la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa ha canviat de format i ubicació. La idea era fer una 29a edició més amena, presentada pels directors de la companyia CreaTre, Jordi Masegur i Sònia Ayats, i concentrada al centre de la capital, a la Sala El Torín d’Olot. Els Volcanets d’aquest any se’ls han emportat el Club Ciclista Bas i l’empresa d’hostaleria Dos Serveis. De la seva banda, Can Pauet de Santa Pau ha estat la família homenatjada. 

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquest divendres Olot ha acollit una edició renovada de la Mostra Gastronòmica. En aquesta 29a ocasió, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa juntament amb el col·lectiu de Cuina Volcànica han permès degustar els millors plats de la gastronomia que caracteritza la comarca. Però, a diferència dels anys anteriors, ho han fet al centre de la ciutat, a la Sala El Torín, i amb la presentació de la jove Companyia CreaTre, coneguda pel seu recent èxit amb el musical Petit Infinit.

El sopar de la Mostra Gastronòmica també ha servit per lliurar les conegudes distincions dels Volcanets a aquelles empreses, entitats o individuals que promocionen el territori i la seva gastronomia. El Volcanet d’or se l’ha emportat el Club Ciclista Bas, per la seva tasca com a impulsor del ciclisme a la comarca; i el Volcanet d’argent, l’empresa de maquinària d’hostaleria Dos Serveis, pel seu suport en les activitats de l’Associació d’Hostalatge de la comarca.

L’acte també ha servit per retre homenatge a la família Grabulosa-Prat del bar Can Pauet de Santa Pau, pels més de 50 anys de servei en el món de l’hostaleria. El sopar ha finalitzat amb la presentació de cadascun dels restaurants participants a la mostra i un espectacle a càrrec dels joves presentadors de CreaTre.

x