L’Ajuntament d’Olot estudia fórmules per fer més atractiu el polígon de La Guardiola

Guardiola_Olot

Guardiola_OlotLes condicions d’edificabilitat al nou polígon La Guardiola d’Olot no són prou competitives. Actualment, l’Ajuntament d’Olot estudia fórmules per fer-la més atractiva i fomentar l’arribada d’empreses fins aquesta zona d’activitats econòmiques de la capital de la Garrotxa. El consistori olotí va arribar a oferir aquests terrenys a l’empresa CartOlot, quan aquesta va decidir marxar de la illa de l’Escorxador de la Garrotxa. L’empresa, però, va acabar decidint-se pel polígon de les Preses. Els tècnics de l’Àrea d’Urbanisme estan treballant per millorar les condicions de la Guardiola, que es presentaran en un proper ple municipal.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta