Maià de Montcal es queda sense la única botiga d’aliments que hi havia i vol obrir-ne una altra

Mai_de_Montcal_botiga

Mai_de_Montcal_botigaDes que cal Flequer, l’única botiga de Maià de Montcal, va tancar, els veïns del poble es veuen obligats a desplaçar-se a altres municipis per aconseguir els aliments i productes bàsics. Ara, l’Ajuntament proposa habilitar una part del Casal per obrir un nou establiment.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquest juliol el petit municipi de Maià de Montcal va veure tancar el seu únic establiment de queviures, cal Flequer. Des de llavors, l’ajuntament ha estat valorant diverses opcions per no deixar els veïns del poble sense els aliments i productes bàsics del dia a dia. La solució que proposa ha estat la d’obrir un concurs per concedir una part del casal social del poble i habilitar-la com a botiga.

Els veïns del poble disposen des de fa uns mesos d’un servei d’autobús gratuït proporcionat pel mateix ajuntament. Aquest fa un viatge setmanal que trasllada qui ho necessita a Besalú. Tot i així, l’obertura d’una nova botiga sembla ser la millor solució segons els veïns.

L’ajuntament preveu que les bases de la concessió es facin públiques la setmana vinent. Mentrestant, el poble prefereix que el concessionari estigui empadronat al municipi.

x