Joan Barris i Coralí Plujà són elegits hereu i pubilla de la Garrotxa, i Carles Jordà i Victòria Prat, hereu i pubilla d’Olot

Hereus_i_Pubilles_Garrotxa_i_Olot_2013

Hereus_i_Pubilles_Garrotxa_i_Olot_2013Un any més, la Garrotxa i la seva capital ja tenen representats. S’han escollit aquest dissabte durant la Proclamació de la Pubilla i l’Hereu d’Olot i de la Garrotxa, davant de més de 800 persones. El títol d’hereu de la comarca se l’ha emportat en Joan Barris de Joanetes; i el de pubilla, la Coralí Plujà de la Canya. Per la seva banda, en Carles Jordà del barri de les Fonts ha estat elegit hereu d’Olot i la Victòria Prat del barri de Montolivet, pubilla. Aquest dilluns, dimarts i el proper cap de setmana, Olot Televisió oferirà un programa especial que recollirà els millors moments de la festa.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Clica aquí per veure el programa especial de la proclamació

El sopar de Proclamació de la Pubilla i l’Hereu d’Olot i la Garrotxa, celebrat aquest dissabte al restaurant La Deu i organitzat pel Centre d’Iniciatives Turístiques (CIT), ha estat tot un èxit, amb la participació de més de 800 persones. Ha estat una nit de sorpreses, ja que els joves garrotxins escollits per representar la comarca afirmen estar molt sorpresos davant l’elecció del jurat. En Joan Barris de Joanetes i la Coralí Plujà de la Canya han estat escollits hereu i pubilla de la comarca; i en Carles Jordà del barri de les Fonts i la Victòria Prat del barri de Montolivet, hereu i pubilla d’Olot.

La nit ha anat acompanyada de l’espectacle dels actors del Playback de Santa Pau, que han ofert música i balls en directe i han estat molt aplaudits pels centenars d’espectadors. Seguidament, ha estat el torn dels parlaments a càrrec d’en Josep Andrés, president del CIT, l’alcalde d’Olot Josep M. Corominas, i els hereus i les pubilles de l’any passat.

Un cop proclamats els hereus i les pubilles d’aquest 2013, se’ls ha lliurat uns obsequis i han seguit la festa fora del restaurant amb més ball i més música, per celebrar els nomenaments.