El conseller Santi Vila renova el seu compromís amb les variants i amb la N-260 i anuncia que estudia privatitzar les depuradores

sANTI_vILA_Orgens

sANTI_vILA_OrgensEl conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha declarat que no hi ha diners per a les variants d’Olot i de les Preses, però ha renovat el seu compromís per tenir enllestit els projectes pertinents a l’espera de comptar amb el pressupost. El conseller de Territori i Sostenibilitat també s’ha compromès a enllestir el desdoblament de la Nacional 260 per connectar degudament la Garrotxa amb l’est del país.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Santi Vila també ha anunciat a Olot Televisió que el seu departament estudia privatitzar les depuradores de titularitat pública de Catalunya. El conseller ha declarat que no es pot retallar més, i que el Govern preveu garantir la generació de 2 mil milions d’euros a través de la venta del patrimoni de la Generalitat i concessions a privats.