La Fira Orígens reparteix 30.000 mil tastos entre els visitants i supera les expectatives de l’organització

fIRA_oRIGENS_BALAN

fIRA_oRIGENS_BALANLa segona edició de la Fira Orígens d’Olot ha superat totes les expectatives. L’afluència constant de públic ha permès tancar un balanç molt positiu. S’han venut 30.000 tastets, un 20% més que l’any anterior. Això, tenint en compte que el nombre de visitants ha estat bastant similar. L’organització atribueix l’increment a l’augment de l’oferta de degustació de productes per part dels noranta petits productors que han muntat estand.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Noranta petits productors d’arreu de Catalunya han ofert tastets dels seus millors productes a la segona edició de la Fira Orígens d’Olot. Al llarg del cap de setmana, els visitants han pogut bescanviar tiquets per tastets. La Fira Orígens, a diferència d’altres mostres gastronòmiques, només aplega petits productors catalans, que portin productes agroalimentaris de qualitat i propostes innovadores. Aquesta segona edició es tanca amb una excel.lent valoració per part dels organitzadors i promotors, superant amb escreix les expectatives. Enguany el nombre de visitants a la fira ha estat molt similar al de l’any passat i en canvi s’han venut un 20% més de tiquets de tast, superant la xifra dels 30.000 tastos; un dels principals motius és l’increment de l’oferta de degustació de productes per part dels expositors, els quals han tornat a mostrar la seva satisfacció i han manifestat la voluntat de ser presents en una propera edició tenint en compte que la fira és una gran eina de promoció. A banda dels garrotxins també han visitat la fira visitants de les comarques properes, de l’àrea metropolitana de Barcelona i de la Catalunya del Nord.

Durant el cap de setmana també han fet un total de vint sessions de cuina i vuit tallers per als més petits, tots amb una ocupació del 100%. Paral·lelament, Olot també ha programat activitats festives al carrer que també han comptat amb una gran afluència de públic.

 

Deixa un comentari