La Policia Municipal d’Olot comença a multar els vehicles mal estacionats de l’aparcament del Pou del Glaç

parquing_multes

parquing_multesLa Policia Municipal d’Olot ha començat a multar els conductors dels vehicles que estacionen malament a l’aparcament gratuït del Pou del Glaç. Des de feia diverses setmanes alguns conductors deixaven els cotxes en doble fila, al mig del carril principal de circulació, i això obstaculitzava l’entrada i la sortida a les zones habilitades per aparcar.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

En alguns casos, fins i tot, alguns conductors no podien retirar el seu automòbil per la impossibilitat de fer maniobra. Arran de la queixa de diversos usuaris finalment els agents s’han decidit a posar punt i final a aquesta situació per la via ràpida i aquest dimarts a la tarda un agent ha multat a almenys cinc vehicles que infringien el reglament.

 

x