L’Ajuntament d’Olot espera poder obrir el nou parc de bombers abans del 2016

bombers_olot_obres

bombers_olot_obresLa constructora té aturats els treballs com a mesura de pressió a la Generalitat, perquè li pagui el que li deu d’altres obres fetes fora d’Olot. Tot i així, l’Ajuntament d’Olot confia que el deute de la Generalitat es podrà cobrir quan l’Estat faci els pagaments pertinents als proveïdors. És per això que espera veure acabat el nou parc de bombers abans de la fi d’aquest mandat, això és, abans de la fi del 2015.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’obra del nou Parc de Bombers està pràcticament acabada. Només li falten els interiors, l’acabament exterior i l’heliport. Els treballs van adjudicar-se el novembre del 2010. Per problemes pressupostaris, les obres no van començar fins a la tardor del 2011. Llavors es va marcar un termini d’un any per a la seva execució. Ja fa un any, però, que les obres són aturades. El motiu són els deutes que la Generalitat manté amb la constructora, per diverses actuacions que res no tenen a veure amb el parc de bombers olotí. L’Ajuntament d’Olot relaciona el deute de la Generalitat amb el retard del pagament a proveïdors, responsabilitat del Govern de Madrid. Tot i la mesura de pressió que està exercint l’empresa constructora, el consistori olotí creu que és la primera interessada a acabar l’obra. L’Ajuntament vincula l’arranjament del carrer Estadi d’Olot a l’acabament de les obres del Parc de Bombers, que vincula abans de l’acabament d’aquest mandat. El consistori confia, doncs, que el parc de bombers estarà acabat a abans de la fi del 2015, el màxim que pot esperar per a una obra que, en un inici, s’havia de resoldre en un any.

x