El menjador laboral de l’hospital d’Olot rep l’acreditació AMED per fomentar la dieta mediterrània

Acreditacio_dieta_mediterrania

Acreditacio_dieta_mediterraniaEl menjador laboral de l’Hospital Sant Jaume d’Olot ha estat acreditat amb la certificació AMED, de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, per promoure la dieta mediterrània. És el tercer hospital de Girona que rep l’acreditació, i el primer establiment d’Olot al qual se li acredita la capacitat d’oferir menús basats en la dieta mediterrània.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El menjador laboral de l’Hospital Sant Jaume d’Olot, ha estat acreditat aquest matí amb la certificació AMED, liderat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya, per promoure la dieta mediterrània. A l’acte de lliurament hi ha assistit, entre d’altres, l’alcalde d’Olot i president del Patronat de la Fundació Hospital sant Jaume d’Olot, Josep M. Corominas; el director gerent de l’Hospital Sant Jaume, Carles Puig; i el responsable de l’Equip Territorial de Salut Pública de La Garrotxa, Joan Riu.

El menjador laboral de l’Hospital Sant Jaume d’Olot és l’establiment número 281 que s’acredita a Catalunya, el tercer hospital de Girona, i el primer establiment que ho fa a Olot. Des que l’any 2007 es van acreditar els primers restaurants promotors de l’Alimentació Mediterrània i difusors d’estils de vida saludable a la ciutat de Granollers, AMED s’ha ampliat a menjadors laborals, universitats i altres centres de formació, hospitals, residències, albergs, cadenes de restauració, a més de bars i restaurants. A la demarcació de Girona, AMED arriba a 11 municipis, on hi ha 27 establiments acreditats els quals poden arribar a uns 2.800 comensals diaris. A partir d’ara, al menjador laboral de l’hospital olotí se li acredita la capacitat d’oferir menús basats en la dieta mediterrània.

Deixa un comentari