El Centre d’Atenció i Seguiment alerta sobre el consum desmesurat d’alcohol en la societat

CAS_GARROTXA

CAS_GARROTXAEl Centre d’Atenció i Seguiment de la Drogodependència a la Garrotxa compleix 25 anys, i en tot aquest temps ha treballat per informar i orientar sobre totes les drogodependències com l’alcohol, el tabac, el cànnabis o altres substàncies. Precisament, aquesta setmana el CAS es centra en el cribratge del consum d’alcohol, per conscienciar sobre els riscos que té la beguda.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El Centre d’Atenció i Seguiment de la Garrotxa (CAS), especialista en orientar sobre les substàncies drogodependents, es centre aquesta setmana en l’influència de l’alcohol en la societat. L’objectiu és difondre sobre què comporta un consum desmesurat d’alcohol. Els experts afirmen que no hi ha percepció de risc sobre la seva ingesta, sobretot en els joves. Segons l’Organització Mundial de la Salut, hi ha entre un 10 i un 12% de la població que consumeix alcohol en quantitats superiors a les recomanades. La quantitat màxima recomanada al dia són de tres copes de vi en el cas de les dones i quatre en els homes.

Per tal de conèixer més els problemes que comporta l’alcohol i altres matèries, el CAS Garrotxa es troba obert per donar tot tipus d’informació al voltant d’aquestes substàncies.