L’Ajuntament de Castellfollit incorpora una taxa per tinença de gossos a les ordenances del 2014

Gossos_tinena

Gossos_tinenaLa gran novetat de les ordenances del 2014 a Castellfollit és la incorporació d’una taxa per tinença de gossos. Costarà 9 euros anuals. Els diners recaptats per aquest concepte serviran a l’Ajuntament per cobrir la despesa del servei de recollida de gossos abandonats o perduts, una competència exercida pel Consell Comarcal.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’Ajuntament de Castellfollit de la Roca ha aprovat les ordenances fiscals del 2014 amb els vost a favor de CiU i l’abstenció d’ERC. La majoria d’impostos i taxes no es modifiquen, excepte algunes. L’impost més important, l’IBI, s’apuja un 2%, i la taxa de la recollida de les escombraries també pujarà, un 4,45%, seguint les indicacions del Consell Comarcal.