L’espai Ideal es consolida com a aula d’estudi en el seu primer any

Espai_Ideal_un_any

Espai_Ideal_un_anyL’espai Ideal de l’Ajuntament d’Olot i la Fundació Catalunya La Pedrera fa un any. Pensat inicialment com a punt de trobada per a joves, l’espai està funcionant molt bé com a aula d’estudi. Des del gener, s’han registrat 4 mil usos, la meitat, 2.000, han estat per estudiar a les instal·lacions. De dilluns a divendres, entre una vintena i una trentena de joves l’utilitzen. L’espai acollirà dissabte una festa d’aniversari per celebrar el primer any d’història d’aquesta iniciativa.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

Ja fa un any que l’Espai Ideal es va obrir als joves de la ciutat. Pensat inicialment com a punt de trobada, està funcionant molt bé com a aula d’estudi. Els nois i noies que utilitzen les instal·lacions, valoren, sobretot, la possibilitat de poder parlar obertament sobre els diferents temes d’estudi amb els seus companys. De dilluns a divendres, entre una vintena i una trentena de joves utilitzen l’espai. Són sobretot joves d’entre 16 i 18 anys. A banda d’estudiar, l’Espai Ideal també té una oferta de cursos i tallers diversos.

Per a aquest proper dissabte, 16 de novembre, s’ha programat una festa d’aniversari. Començarà a les cinc de la tarda amb una prova d’Ultra Rail per les escales de l’Ideal, que han anomenat pujada gansa. La festa finalitzarà, com no podia ser d’una altra manera, amb un pastís d’aniversari.

x