Mercadona obre una nova botiga a Torelló, el pas previ a l’obertura d’Olot

mercadona_torello

mercadona_torelloLa cadena de supermercats Mercadona segueix amb el seu procés d’expansió a Catalunya i acaba d’obrir un nou establiment a Osona, en concret a Torelló. És el pas previ a l’obertura de la botiga d’Olot, que està prevista per finals de l’any vinent.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquesta és la nova botiga que la cadena ha obert al municipi de Torelló, a Osona. Ha suposat una inversió de 3 milions d’euros i per la companyia aquesta és una localització estratègica perquè dona servei a localitats com Torelló, Sant Vicenç o Sant Pere de Torelló, totes poblacions amb una certa dimensió d’habitants. Però també als veïns de la Garrotxa. De fet des de l’obertura, el passat 30 d’octubre, han notat un increment de consumidors de la comarca veïna de la Garrotxa.

La construcció d’aquesta nova botiga ha suposat la contractació de tretze persones fins a completar una plantilla de 32 treballadors i compta amb una superfície de 1.700 metres quadrats. La cadena té 180 botigues a Catalunya, una plantilla que sobrepassa les 10 mil persones, una relació comercial amb més de mil 800 pimes de tot el territori i realitza compres a proveïdors catalans per valor de  gairebé tres mil 300 milions d’euros l’any. Precisament a l’establiment hi ha marques de companyies garrotxines com és el cas d’Embotits Monter, que fabrica exclusivament per Mercadona, d’Embotits Noel o de la Cooperativa la Fageda.

La botiga també compta amb diferents mesures d’estalvi energètic que permeten reduir fins a un 20% el consum elèctric.