Troben una granada de mà de la Guerra Civil al terrat d’un habitatge en obres d’Olot

granada_Olot

granada_OlotUnes obres al terrat d’un habitatge d’Olot han deixat al descobert una granada de mà de la Guerra Civil, que ja ha estat retirada. Va passar dimarts al matí a la quarta planta d’un habitatge situat a la cruïlla entre el carrer dels Sastres i Sant Antoni, al centre de la ciutat. Els operaris van veure l’objecte entre la runa i van donar l’avís a la Policia Local.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Seguidament, es va sol·licitar la intervenció d’una unitat dels TEDAX dels Mossos d’Esquadra tal com estableix el protocol. També es van desallotjar vuit persones de l’edifici mentre els agents s’encarregaven d’enretirar l’artefacte explosiu per tal de garantir la màxima seguretat. La granada estava rovellada.