La Diputació de Girona aportarà 120 mil euros per instal·lar el camp de gespa artificial de Bosc de Tosca

boscdetosca_equipacio

boscdetosca_equipacioLa Diputació de Girona invertirà 120 mil euros per adequar les instal·lacions esportives del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca. Ho va anunciar un dels seus vicepresidents, el garrotxí Miquel Calm, durant la presentació del nou equipament del primer equip de l’entitat.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Una nit per celebrar bones notícies la que va viure el Bora Tosca divendres. El que havia de ser una trobada per presentar el nou equipament esportiu del primer equip es va acabar d’arrodonir amb l’anunci sorpresa del vicepresident de la Diputació de Girona, Miquel Calm, que va assegurar que “s’ha establert un conveni amb l’Ajuntament de les Preses i el CEF Bosc de Tosca per aportar 120 mil euros per adequar les instal·lacions i fer realitat el camp de gespa artificial”.

Tot i així el club reconeix que aquest és un projecte amb el que porta treballant des de fa molt temps. Els 120 mil euros que aportarà la Diputació de Girona van ser molt aplaudits. Ara bé, el club haurà de buscar la resta dels diners, al voltant de 130 mil euros més, que és el que costarà adequar les instal·lacions i instal·lar gespa artificial al principal terreny de joc. Un espai que segons l’alcalde de les Preses, Pere Vila, serà compartit amb les Preses.

La vetllada es va completar amb la presentació de la nova equipació del primer equip del Bosc de Tosca. El seu president, Xevi Cros, va dir que “aquest canvi és resultat de l’aposta per donar un nou impuls a la imatge de club amb la nova equipació i el nou escut”. La nova vestimenta ha estat possible una vegada més gràcies a la col·laboració del concessionari Nissan Olot Motor i a l’aposta que el seu responsable, Jordi Teixidor, porta fent des de fa 20 anys.

La vetllada va acabar amb un sopar de germanor amb tots els jugadors del primer equip i els membres de la junta directiva del club.