La tercera edició de la cursa Aplec de Sant Martí reuneix més de 150 participants i dobla la inscripció de l’any passat

sANT_mART

sANT_mARTJordi Roura, del Club Natació Olot, i Jordi Casadellà, del Club Atletisme Olot Terra de Volcans, han estat els vencedors de la categoria masculina en la volta curta i la volta llarga respectivament. En la categoria femenina han guanyat Nuria Sitjà (recorregut curt) i Mariona Domènech (recorregut llarg).

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Èxit total de la III cursa Aplec de Sant Martí, que ha reunit gairebé 200 persones a Santa Pau i ha doblat el nombre d’inscrits respecte a l’any passat. En total han estat 157 els atletes que hi han participat, superant d’aquesta manera les expectatives de la organització.

Enguany la prova estrenava un nou circuit més llarg, de 14’5 quilòmetres, conservant gairebé idèntic el recorregut de les darreres edicions, de 9 quilòmetres. Els atletes tenien la possibilitat de fer un dels dos circuits. 

Es tracta d’una cursa de muntanya que comença a l’Ermita de Sant Martí Vell de Santa Pau, on també hi conclou.

En un paratge difícil d’igualar, els atletes corren per pista forestal i camins boscosos fins a Batet, i travessen la vall de Sant Martí. La majoria dels corredors són amateurs.  

Aquesta prova està situada en el context de l’Aplec de Sant Martí i està organitzada conjuntament pels Pabordes de Sant Martí, el Consell Esportiu de la Garrotxa i l’Ajuntament de Santa Pau. 

Jordi Roura, del Club Natació Olot, ha guanyat la volta curta en la categoria masculina amb un temps de 40 minuts i 44 segons. Jordi Casadellà, del Club Atletisme Olot Terra de Volcans, ha estat el vencedor de la volta llarga amb un temps d’una hora, 7 minuts i 32 segons.

En la categoria femenina han guanyat Nuria Sitjà, que ha completat els 9 quilòmetres en 57 minuts i 47 segons, i Mariona Domènech, la primera d’arribar en el recorregut llarg després d’una hora, 38 minuts i 9 segons.

Deixa un comentari