L’Assemblea Nacional Catalana reflexiona sobre el camí a seguir per assolir un estat independent

ANC_I_desprs_de_la_Via_Cat

ANC_I_desprs_de_la_Via_Cat

I després de la Via Catalana, què fem? L’Assemblea Nacional Catalana va organitzar el dissabte un acte a Can Trincheria d’Olot per poder resoldre tots els dubtes entorn de la pregunta. Tot i que la participació es podia haver vist ressentida per coincidir amb la presència de la periodista Pilar Rahola a la ciutat, l’acte també va comptar amb els seus espectadors.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Jaume Marfany, vicepresident de l’Assemblea Nacional Catalana; Santiago Vilanova, membre de l’EcoForum; i Elisenda Paluzie, professora d’Economia de la Universitat de Barcelona van ser els tres ponents que van assistir a la xerrada per oferir el seu punt de vista sobre els passos a seguir d’ara endavant per tal d’assolir la independència de Catalunya. Les principals preocupacions dels tres protagonistes van ser la formulació de la pregunta de la consulta per la independència, la difusió que els mitjans públics fan actualment de l’Assemblea i el seu treball de fons, i els avantatges i problemes econòmics en què es trobaria Catalunya essent un estat independent.

L’acte va finalitzar amb un torn de preguntes per part del públic, que va expressar els seus dubtes en referència a la data possible per realitzar la consulta. Però també la falta de respostes per part de l’Assemblea a les crítiques de determinades forces polítiques contràries a la seva línia de pensament.

 

Deixa un comentari