Pilar Rahola presenta a Olot el seu darrer llibre ‘El carrer de l’Embut’

Pilar_Rahola_presenta_llibre_a_Olot

Pilar_Rahola_presenta_llibre_a_OlotEl carrer de l’Embut és el títol del darrer llibre de la periodista i escriptora Pilar Rahola. En la seva gira de presentació, Olot hi ha tingut cabuda. El dissabte la cadaquesenca va acudir al Casal Marià de la ciutat per explicar-nos més detalls de la seva obra. Qui millor que les Dones de la Garrotxa, l’Associació ALBA, per convidar la ferma defensora de la figura femenina.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La tarda va iniciar amb la intervenció de dues integrants de Dones Alba, que van repassar la biografia de la ponent i van llegir els fragments més significatius del llibre. L’alcalde de Cadaqués Joan Figueres també va ser convidat a l’acte, per la seva vinculació amb el poble protagonista de la novel·la. Des de la història que s’amaga darrere el títol d’El carrer de l’Embut fins a diverses situacions anecdòtiques. Així va repassar Rahola el contingut de la seva última obra literària, que explica la Catalunya i la Cuba dels anys 20 i 30, amb especial atenció als mestres de la República. El final de la presentació va concloure amb un torn de preguntes per part del públic. L’aforament de la sala no va permetre acollir les quasi 200 persones que van assistir a la presentació i algunes d’elles van quedar dempeus.

 

Deixa un comentari