El CH Olot goleja al segon classificat i és líder en solitari després de 9 jornades (7-3)

rFOLS

rFOLSAmbientàs al pavelló olotí per rebre al HC Ripoll, que no ha estat rival per a un CH Olot que s’ha mostrat intractable i ha oferit un hoquei dels que enganxen a l’afició. Miki Ràfols ha tornat a ser l’estrella del partit amb quatre gols i una actuació magnífica. 

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

A la primera meitat els homes de Quim López ja manaven en el marcador per 3 a 1. Dos gols en els primers cinc minuts han matat a un HC Ripoll que s’ha topat amb el porter garrotxí quan millor estava jugant. En la segona meitat, els locals s’han menjat al rival i han acabat ovacionats pel centenar de persones que han anat a animar l’equip. El CH Olot és més líder després de derrotar al segon classificat i només ha deixat escapar un empat davant del GEIEG la setmana passada. La lliga és molt llarga però l’ascens plana sobre la ciutat pel bon joc i les grans sensacions que transmet aquest equip.