El Saló Alimentària 2014 es presenta amb el vi, l’oli i la carn com a protagonistes

ALIMENTARIA

ALIMENTARIAEls sectors de l’oli, el vi i la carn seran els més destacats de la propera edició del Saló Alimentària, que avui s’ha presentat a Barcelona. La mostra es farà al Recinte Gran Via de la Fira del 31 de març al 3 d’abril de l’any que ve, i espera igualar les xifres de l’anterior.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Precisament l’oli, amb el vi i la carn, seran els aliments més destacats de la propera edició del Saló Alimentària, que avui s’ha presentat a Barcelona. La mostra es farà al Recinte Gran Via de la Fira del 31 de març al 3 d’abril, ocuparà un espai de gairebé 100 mil metres quadrats i espera rebre 140 mil visitants i expositors de 60 països. En el decurs de la presentació el ministeri d’Agricultura ha destacat l’increment de les exportacions de prop d’un 10 per cent anual des de l’inici de la crisi gràcies, sobretot, a sectors com els esmentats de l’oli, el vi la carn, i que han permès mantenir el volum de negoci, tot i la davallada en la demanda interna. Amb dades del setembre a la mà, el sector alimentari assegura que, per primera vegada des de l’inici de la crisi, s’ha produït un repunt del consum interior.