Es disparen els robatoris d’habitatges a les Preses i els veïns es reuneixen amb els Mossos d’Esquadra

lES_PRESES_ROBATORIS

lES_PRESES_ROBATORISLes Preses ha acumulat nombroses denúncies per robatori en els últims 15 dies. Si bé els incidents van començar amb furts a persones grans o mobilitat reduïda, els últims episodis tenen a veure amb robatoris a domicilis. La setmana passada van comptabilitazar-se quatre robatoris al municipi. Els Mossos han iniciat un pla per augmentar la vigilància al poble.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els constants robatoris a les Preses han portat l’alarma al poble. Els episodis de furts a la via pública i robatoris en domicilis s’han disparat en aquest municipi, porta d’entrada a la comarca des de Bracons. La problemàtica ha motivat un nou pla dels mossos d’esquadra per intensificar la vigilància al municipi. Dijous, els agents van organitzar una xerrada a les instal·lacions de l’Escola de Futbol Bosc de Tosca sobre com actuar davant d’un robatori. Els Mossos d’Esquadra ja han intensificat la vigilància al municipi, i preguen als veïns que donin l’avís davant de qualsevol soroll o fet estrany que puguin veure a les proximitats de les Preses.

Deixa un comentari