L’Agrupació Sardanista d’Olot celebra la cloenda de la temporada ballant una sardana a Sant Esteve

ASO_Sardana_i_missa_St_Esteve

ASO_Sardana_i_missa_St_EstevePer segona vegada l’Agrupació Sardanista d’Olot ha celebrat la cloenda de la temporada d’una manera ben original, ballant una sardana dins l’Església Sant Esteve d’Olot. Aprofitant la missa habitual de cada diumenge, l’agrupació va animar als assistents a formar una rotllana al voltant de la nau central de l’edifici.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La temporada de l’Agrupació Sardanista d’Olot conclou i amb ella tots els actes i activitats organitzats al llarg de l’any. Per celebrar-ho, el diumenge tots els seus integrants es van reunir a l’Església Sant Esteve d’Olot per ballar la sardana Adéu vil·la d’Olot al voltant de la nau central. Ja és el segon any consecutiu que l’organitzen i ho seguiran fent de cara els anys següents.

La missa del diumenge no només va encetar el matí sinó també va servir per atraure garrotxins cap al lloc de culte, i poder presenciar la sardana de ben a prop o participar-hi. Finalitzada la missa i la sardana, un dinar els esperava a Can Xel. A més, l’Agrupació Sardanista d’Olot no es va voler perdre la celebració dels 115 anys de la Cobla La Principal d’Olot, celebrada a la tarda al Teatre Principal de la ciutat.

x