Difonen informacions falses sobre robatoris a través de Whatsapp

missatges_falsos

missatges_falsosFins a cinc robatoris en domicilis que s’han pertpretat a les Preses en tal sols un mes. Relacionat amb això, en les últimes hores s’estan enviant als mòbils dels ciutadans diferents whatsapps sobre una persona que truca al timbre de casa i adorm els residents amb una espècie de perfum, per així poder entrar a robar.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els Mossos d’Esquadra informen que aquesta informació és totalment falsa. Altres whattsapps relacionen els robatoris de les Preses amb unes persones que truquen a casa per oferir serveis del Club Súper Tres. Els Mossos d’Esquadra també han investigat aquestes informacions, i no les relacionen amb cap tipus de robatori ni d’estafa.

Els Mossos informen que es tracta de persones acreditades, que realment treballen per al Club Súper Tres, amb una activitat totalment legal, i en cap cas, estan relacionats amb cap robatori ni cap estafa. En aquest sentit, les dues informacions que corren per whattsapp no s’ajusten a la realitat. Cal anar amb compte amb el fet de donar credibilitat a certes informacions que arriben des d’aquest tipus d’aplicacions.