Els problemes veïnals, a debat en una trobada pionera a Catalunya

TROBADA_COMUNITATS_VENS

TROBADA_COMUNITATS_VENSEl proper dilluns, 25 de novembre, tindrà lloc la 2a trobada de presidents de comunitats de veïns d’Olot. Aquest acte és fruït dels bons resultats de l’experiència del 2012, que va comptar amb la participació de 108 presidents d’escales i 7 administradors de finques.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La trobada, pionera a tot Catalunya, pretén millorar la convivència en les comunitats de veïns, i tindrà lloc a la Sala el Torín d’Olot (començarà a les 19h i acabarà a les 20:30h). Segons Julio Ruiz, un dels sis presidents que ha preparat la trobada, els principals problemes que es troben les comunitats són els relacionats amb els sorolls, la brutícia i els morosos.

x