L’Escola de Música d’Olot ofereix audicions obertes en motiu de ‘la Setmana de l’Intèrpret’

SETMANA_INTRPRET

SETMANA_INTRPRETL’Escola Municipal de Música d’Olot segueix obrint les seves portes a tota la comarca. Les audicions de ‘La Setmana de l’Intèrpret’, on hi participen els alumnes de l’escola, encara es poden gaudir fins demà dijous. L’activitat també serveix per celebrar la festivitat dels músics, Santa Cecília, que aquest any s’escau en el proper divendres 22 de novembre.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Olot actuen aquests dies a l’Auditori Pare Antoni Soler del mateix centre, per oferir audicions obertes al públic en general. Aquesta activitat s’emmarca en ‘La Setmana de l’Intèrpret’ de l’escola, un esdeveniment que té lloc dos cops l’any.

A l’escenari de l’auditori s’hi poden escoltar diferents registres d’instruments, així com poder gaudir de duets concrets. Les sessions tenen lloc cada dia fins el dijous 21 de novembre (17:30h i 19:00h). Les audicions serveixen per celebrar la diada de la patrona dels músics de Santa Cecília, que s’escau en divendres.

x