L’Espai Ideal celebra el seu primer any amb un concurs organitzat pels joves

Espai_Ideal_celebra_1_any

Espai_Ideal_celebra_1_any

L’Espai Ideal ha celebrat aquest cap de setmana el seu primer aniversari. Ho ha fet posant els joves, els protagonistes de l’espai, al capdavant. Van ser ells mateixos els que van decidir participar en un programa especial de Ràdio Olot, que va traslladar el seu equip a la seu dels adolescents.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Ja fa un any que l’Espai Ideal es troba en funcionament i des de llavors que 3.950 joves han passat per allà. Tot va començar amb la voluntat de la Comissió d’Estudiants d’establir un lloc per estudiar, trobar-se i donar veu als seus projectes. L’Espai Ideal s’ha convertit en el lloc idoni perquè els joves estudiïn, emprenguin projectes, reflexionin sobre el seu futur… I de la mateixa manera, també han estat els joves els que han decidit com celebrar el primer any de vida del seu racó. El dissabte a la tarda l’Espai Ideal va acollir un programa especial de Ràdio Olot, on els joves van ser els protagonistes. Primer van ser ells els primers a participar en un concurs de preguntes sobre Olot i la cultura catalana i després va ser el torn de l’alcalde d’Olot, qui va respondre els dubtes dels adolescents.

L’antic Club Sant Jordi d’Olot és ara un espai dedicat als joves, per desenvolupar les seves idees i convertir-les en accions. El projecte CoEspai Esperit Emprenedor, que es portarà a terme el febrer de l’any vinent, n’és un exemple.

Com tota celebració, no podia faltar el pastís i la música, aquesta vegada a càrrec d’un grup de l’Escola Municipal de Música d’Olot.

x