El Saló Tot Nuvis obre divendres amb més d’un centenar d’estands

Nuvis

NuvisEl primer acte públic de la nova directora de la Fira i el Palau de Congressos ha estat en la presentació de la 21 edició del Saló Nupcial, Tot Nuvis. Una edició que vol donar un pas endavant del saló amb més d’un centenar d’estands i diversos tallers i activitats lúdiques perquè sigui un espai d’oci i de diversió.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El saló nupcial de Fira de Girona, Tot Nuvis, arriba enguany a la seva 21 edició sota el lema Celebrem que sou parella. Un certamen pensat per a totes aquelles parelles que preparen el seu casament però també per als seus acompanyants que obrirà les portes aquest divendres a les 4 de la tarda i tancarà el diumenge a 2/4 de 9 del vespre.

Amb un total de 118 expositors mostra un augment del 15% respecte l’edició de l’any passat. A més Tot Nuvis fa un gir aquest 2013 i pretén anar més enllà del que ha estat fins ara. La directora de la fira ha assegurat que vol ser un espai d’oci per a les parelles que preparen el seu casament. Al llarg dels 3 dies del saló es faran desfilades per tal de presentar les últimes tendències en moda nupcial i de celebració, llenceria, joies, maquillatge, perruqueria i rams de núvia. El preu de l’entrada és de 3€ per persona, mentre que el preu per parella serà de 5€ perquè aquest no sigui un impediment per assistir-hi.