La Fira Orígens tornarà el 2014, amb més exigència de qualitat

2014_origens

2014_origensLa Fira Orígens tornarà a celebrar-se a Olot l’any que ve. Així ho ha confirmat el regidor de promoció de la ciutat Estanis Vayreda. Amb l’anunci, Vayreda ha fet un balanç de l’esdeveniment, on ha celebrat el bon acolliment que ha tingut entre els expositors i els visitants.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Tot i que les xifres d’assistència han estat similars a les de la primera edició de la Fira l’any 2012, els visitants d’enguany han comprat més tastets, arribant a les 38.000 degustacions. Per a Orígens, això suposa uns ingressos de 140.000 euros. De totes maneres, Vayreda pretén millorar la qualitat dels expositors en la propera Fira.

Enguany, a la Fira Orígens, el Servei de Català Olot-la Garrotxa va dur a terme un concurs sobre el parlar de la Garrotxa, anomenat ‘Paraules de la terra’. Més de 320 persones van omplir les butlletes del concurs, on hi apareixien mots característics del parlar garrotxí;  gairebé 100 participants van endevinar-les totes. El Servei de Català i l’Ajuntament d’Olot van sortejar un lot de productes de la fira Orígens entre els encertants, i la vencedora va ser Mercè Garcia.