L’Ajuntament d’Olot dóna llum verda al projecte d’energies renovables de la nova plaça Mercat i el seu entorn

energia_forat

energia_foratL’Ajuntament d’Olot va emprendre ahir els primers passos per instal·lar a la plaça Mercat d’Olot i els edificis de serveis del seu entorn una xarxa d’energies renovables que ha de ser gestionada per una empresa privada, que s’escollirà per concurs.

Concretament va ser aprovat per unanimitat l’estudi de viabilitat tècnica i econòmica per donar llum verda al projecte. Tots els grups van celebrar la incorporació d’energies renovables aprofitant la construcció de la nova plaça Mercat. També va ser aprovada la modificació del projecte per excavar-hi, al més aviat possible, els pous geotèrmics als terrenys, ara que encara no s’ha aixecat l’edifici. El PSC va abstenir-se en aquest punt, en manifestar dubtes sobre el cost que ha de suposar l’excavació d’aquests pous.