L’Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya escull Olot per celebrar el seu 17è Congrés

17e_congres_APEVC

17e_congres_APEVC

Els canvis econòmics i socials del moment també afecten els espais verds, que es veuen obligats a transformar-se per seguir funcionant. El 17è Congrés de l’Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya, celebrat a Olot, serveix per buscar solucions pràctiques a aquesta transformació. Al voltant de les 180 persones d’arreu de Catalunya han participat en el congrés.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Olot acull el 17è Congrés de l’Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya. Ja va començar ahir a la Sala El Torín de la ciutat i durarà fins demà. Enmig d’un moment de canvi en l’economia del país, de retallades pressupostàries i escassetat de recursos, el congrés intenta esbrinar quines són les maneres de trobar més rendibilitat dels espais verds, de la mà de reconeguts professionals del sector. L’entorn de la Garrotxa ha estat el detonant per fer venir aquesta 17a edició del Congrés. Amb uns 180 inscrits d’arreu de Catalunya, el congrés també ha permès una ocupació turística del 90%.