‘Taules auxiliars’, la creació de Servand Solanilla, al MAC Exprés d’aquesta setmana

servand_solanilla

servand_solanillaL’última entrevista del Magazín d’Actualitat Cultural va dedicada a l’art contemporani. Coneixerem la nova proposta de l’Associació Binari, creada en col·laboració amb la Llibreria Drac i l’ICOO. Es tracta d’un cicle d’exposicions que han titulat ‘L’article’, on diferents artistes visuals faran la seva pròpia interpretació de l’obra d’un autor literari o assagista. El primer participant és Servand Solanilla, que ens explicarà el seu projecte, centrat en l’obra de l’antropòleg francès Claude Lévi-Strauss.

Fes clic aquí per veure el MAC Exprés

Avui veurem de prop les ‘Taules Auxiliars’ de Servand Solanilla, la primera proposta del cicle ‘L’article’, que es fixa en les natures mortes i tauletes que estan presents en les trobades diplomàtiques entre grans poders polítics. El resultat és un muntatge audiovisual que combina aquestes reproduccions amb text, i que es pot veure aquests dies a la pantalla que trobareu a l’aparador de la Llibreria Drac. ‘L’article’ és la segona iniciativa de l’associació Binari, un col·lectiu que va néixer com a resposta al tancament de l’antic Espai Zero1, amb l’objectiu reivindicar l’art contemporani existent a la ciutat d’Olot. Podrà veure’s fins el 12 de gener a la llibreria Drac.

Deixa un comentari