El C.P. Santa Pau s’endú un bon derbi garrotxí davant del C.F. Sant Jaume de Llierca amb un gol de penal a tres minuts del final (3-2)

SANT_JAUME_SANTA_PAU

SANT_JAUME_SANTA_PAUUn penal en el minut 87 ha servit als locals per endur-se els tres punts en un bon partit de futbol dels dos equips garrotxins. El grup 17 de la Tercera Catalana de futbol està molt igualat.  

Les baixes temperatures que es registraven a Santa Pau no han impedit que es veiés un bon partit de futbol. El derbi de tercera catalana enfrontava al Santa Pau, que enguany lluita per la permanència, i el Sant Jaume de Llierca, que es troba a la part alta de la taula.

Els visitants no han tardat gaire a mostrar les seves credencials i Joan Plana inaugurava el marcador en el minut set de partit. Ara bé, l’equip local no es donaria per vençut i ha aconsgeuit capgirar el marcador ja abans del descans. Joan Pi empatava el matx aprofitant una bona passada llarga des de la seva defensa i superant pel pal curt al porter.

En una jugada gairebé clavada, Samir aconseguia el 2 a 1 en el minut 32.

El Santa Pau ha estat realment bé en la primera meitat i ha pogut fins i tot marcar-li algun gol més als visitants, que no acababen de trobar-se còmodes dins del terreny de joc.

Però la segona meitat ha estat ben diferent i ha sigut el Sant Jaume de Llierca qui ha dominat el joc i ha gaudit de les millors ocasions de gol. En el minut 62, Sergi trobava el premi a la insistència del conjunt visitant.

Amb el matx totalment trencat i amb ocasions per ambdós equips en un final trepidant, hi ha hagut una acció que ha desequilibrat la balança a favor dels locals.

Pi entrava a l’àrea i era objecte clar de penal. El capità del Santa Pau, Xevi Zafra, no perdonava des dels 11 metres i donaria tres punts d’or al seu equip.

x